Rólunk

A Paino Hidrogénes Vízkészítők weboldal mögött álló emberek

 

Kik vagyunk mi?

 

Két lelkes alapító, az egészséges, tiszta víz elhivatott követei. Bár a Paino oldal még újszülött, de más oldalakon már több mint 12 éve dolgozunk azért, hogy minél több embert ismertessünk meg az egészséges, környezetbarát vízfogyasztás fontosságával – ez a mi missziónk.
A Paino.hu oldalon egy fantasztikus újítást, egy olyan termékcsaládot mutatunk be, amely korábban elképzelhetetlennek tűnő segítséget nyújt a fiatalság, az egészség megőrzéséhez. A hidrogénes víz egy új, csodálatos találmány – és mi szeretnénk minél több embert megismertetni vele.

Sebők Atilla

Sebők Atilla

Vízkezelési tanácsadó

Több, mint 12 éve foglalkozom víztisztító rendszerekkel és mellette folyamatosan kutatom azokat az új megoldásokat, eszközöket, amelyek még többet tudnak kihozni a vízben rejlő gyógyító erőből. Hiszem, hogy a víz, sokkal több, mint táplálék: a víz az élet alapja és jelentősen befolyásolja egészségünket és betegségeinket. Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem az emberekkel a víz fontosságát.

Ezen az oldalon a Paino hidrogénes vízkészítő termékek kereskedelmi és műszaki kérdéseiben segítek majd neked.

Mezei Zsuzsanna

Mezei Zsuzsanna

Vízkezelési tanácsadó

Az én “megvilágosodásom” akkor volt, amikor 12 éve, két pici fiammal a karomon és a hátamon egy nagy zsák PET palackot vonszoltam a szelektív hulladékgyűjtő felé. Ekkor ébredtem rá, milyen ésszerűtlen is az, hogy  hazacipelem, ami amúgy a csapból folyik. Azóta sokkal kritikusabban nézem, hogy milyen lábnyomot hagyok magam után. Ahol csak lehet kiiktatom életünkből a felesleges szemetet, és radikálisan lecsökkentettem a műanyagok használatát. 

A Paino hidrogénes vízkészítők oldalon én kezelem a rendeléseket, szállításokat és az elszámolásokat, ha ezekkel kapcsolatos kérdésed van, örömmel segítek.

A weboldal célja az, hogy megismertesse a hidrogénnel dúsított víz fogyasztásának előnyeit-, a legújabb kutatások eredményeit és prémium minőségű hidrogénes vízkészítő készülékeket biztosítson az érdeklődők számára.

Paino a hidrogénes víz készítésének egyik úttörője és a világon egyedülálló Astra Cell hidrogénes vízkészítő technológia kifejlesztője. Ezzel a technológiával minden korábbinál gyorsabban juthat magas hidrogén tartalmú vízhez.

Jogi nyilatkozat, adat kezelés oldal böngészésével elfogadod az az ÁSZF-ünket és az Adatkezelési gyakorlatunkat, amelyet itt és itt érhetsz el. Ha bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.